Jouw mooie kledingmerk voor de Nederlandse markt?

Lief modemerk, heb je er ooit van gedroomd dat de kleding die jouw merk draagt buiten je eigen landgrenzen wordt gedragen? Dat kan; maar dit valt of staat met de juiste communicatie die jouw doelgroep aanspreekt. Mijn doel is om jouw aanbod zo te vertalen dat jouw Nederlandse doelgroep razend enthousiast wordt. Mijn liefde voor mode en mijn kennis van marketing stop ik in de communicatie voor jouw doelgroep in Nederland.

Over Sharon

Spanje, mode en lifestyle zit al van kleins af aan in mijn hart. En laat nou de meest prachtige mode uit Spanje komen; een onlosmakelijke combi waar ik verliefd op ben. Mijn liefde voor Spanje, de taal en de mode valt niet uit te drukken in woorden. Ik voel me een Spanjaard die in Nederland woont. De keuze om van mijn liefde mijn werk te maken is heel natuurlijk en daarom help ik jou graag om jouw gave merk te introduceren aan jouw Nederlandse doelgroep.

Ik werk als vertaler en redacteur en ik ben gespecialiseerd in mode, lifestyle en marketing. In 2019 heb ik de vertaalopleiding aan ITV Hogeschool afgerond als vertaler Spaans-Nederlands. Omdat ik niet kon wachten met vertalen, ben ik in 2017 begonnen als vertaler Spaans-Nederlands en Engels-Nederlands. Ik vertaal Spaanse en Engelse communicatie van bekende buitenlandse modemerken voor het Nederlandstalige publiek.

Hulp nodig?

Met jouw modemerk de grens over om Nederland te bereiken? Neem contact met me op om jouw Nederlandse doelgroep enthousiast te maken over wat jij te bieden hebt.